Vi lanserar nu vår nya hemsida

Vi lanserar nu vår nya hemsida

Med ett nytt utseende och nya, förbättrade funktioner är det nu ännu enklare att hitta information om vilka vi är, vad vi erbjuder och hur vi kan hjälpa just dig. Dessutom är den nya designen responsiv, vilket innebär att hemsidan anpassar sig till din skärm – oavsett vilken enhet du använder.

Smidigare att hitta information

Vår nya hemsida har optimerats med en tydlig menystruktur och en ny kraftfull sökfunktion. Tack vare den kan du enkelt hitta sidor, nyheter, kataloger och kontaktuppgifter.

Allt fler använder mobilen när de söker information på webbplatser och därför är vår nya hemsida responsiv, vilket innebär att den
fungerar lika bra i alla webbläsare, smartphones och på surfplattor

Enklare att få hjälp

Det är nu enklare att kontakta oss. Med klickbara telefon-nummer kan du ringa oss direkt från din mobil eller surfplatta. Även våra e-postadresser är klickbara så du kan skicka mail utan att själv behöva kopiera eller skriva in mailadressen.

Lättare att hitta till oss

Varje filial har uppdaterats med direktnummer, öppettider, post- och leveransadresser samt en karta. Klickar du på Släpis-logo på kartan, får du möjlighet att välja vägvisning kopplad till Google Maps.

Krångligt med alla blanketter?

När du vill reklamera en vara, får du alltid kontakta Släpis först för att få ett ärendenummer. 

På supportsidan under reklamationer hittar du ett enkelt Reklamationsformulär, där fälten märkta med * är obligatoriska. Fyll i och skicka in, resten tar vi hand om.

På supportsidan hittar du även våra Allmänna leveransvillkor samt REACH dokument

Modernare utseende

Vi har fräschat upp utseendet och valt ett lättläst typsnitt och färgkombinationer som matchar Släpis grafiska profil och tonalitet.

Under uppbyggnad

Utvecklingen av hemsidan är ett ständigt pågående arbete och en del sidor är fortfarande under uppbyggnad. Saknar du någon information, eller katalog, ta gärna kontakt med oss på marketing@slapis.se så hjälper vi dig gärna.

Related Posts