Vi söker Innesäljare till vår filial i Ängelholm

Vi söker Innesäljare till vår filial i Ängelholm

Är du den vi söker?

Brinner du för att arbeta med försäljning av reservdelar till tunga fordon? Då ska du söka tjänsten som innesäljare på vår filial i Ängelholm.

Du har ett högt driv, är kommunikativ och tar initiativ till affärer. Du ser alltid till att leverera i tid med affärsmöjligheter i åtanke. För att lyckas hos oss, står din personlighet i centrum tillsammans med din sociala förmåga och viljan att skapa resultat. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta.

Arbetsuppgifter:
Du förväntas upprätthålla och inleda affärsrelationer med såväl existerande som nya kunder med mål att ta tillvara på affärsmöjligheter. Med din goda förmåga att arbeta i grupp och din bakgrund inom släpvagns- eller lastbilsbranschen kommer du snabbt in i våra olika uppdrag.

  • Försäljning av reservdelar till tunga fordon
  • Försäljning direkt till kunder i vår butik i Ängelholm
  • Försäljning till kunder/verkstäder med telefon och dator som arbetsverktyg
  • Arbetsuppgifter som innefattar olika delar av lagerhantering

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av teknisk försäljning för reservdelar till tunga fordon, såsom trailers, släpvagnar och lastbilar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du är affärsmässig, har ett stort driv med en bra kommunikativ förmåga och är resultatorienterad. Tjänsten kräver datorvana och det är fördelaktigt med kunskap i Jeeves.
B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig

  • ett intressant och utmanande arbete
  • duktiga och erfarna arbetskollegor
  • kvalitetsprodukter och många nöjda kunder
  • ett starkt och etablerat företagsnamn inom branschen

Tjänsten är placerad på Släpis i Ängelholm och är en tillsvidaretjänst på heltid. Provanställning 6 mån tillämpas.

Om företaget

Släpis AB startades i mitten på sextiotalet och har därefter gradvis utvecklats till ett modernt företag inom BPW-koncernen. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi kunderna kompetens i särklass. Vi håller oss uppdaterade inom den senaste tekniska utvecklingen med kontinuerliga utbildningar i direkt samarbete med våra leverantörer.
Som kollega blir du väl mött av en företagskultur med stor laganda och uppmuntran till vidareutveckling inom koncernen, samt en ekonomiskt stabil och väletablerad koncern.

Din ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Regionansvarig, Sasa Tomic på telefon 0431-43 53 21.

Skicka din ansökan så fort som möjligt eftersom urvalet sker löpande. Du söker tjänsten genom att mejla ett personligt brev och CV till sasa.tomic@slapis.se.

Välkommen med din ansökan!

Related Posts