Vi söker Försäljningsansvarig / Platschef till vår filial i Malmö

Vi söker Försäljningsansvarig / Platschef till vår filial i Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en aktiv ledare och driven säljare? Vill du bli en viktig del av en global och marknadsledande reservdelsspecialist?
Vår nuvarande platschef går vidare till nya utmaningar och därför söker vi dig som vill fortsätta utveckla Släpis filialen i Malmö till att bli kundernas förstahandsval av leverantör för reservdelar till tunga fordon.

I denna roll ansvarar du för försäljningen med både nykundsbearbetning och ett nära samarbete med befintliga kunder. Du äger hela försäljningsprocessen från första kontakt med kund till avlutad affär. Du ansvarar för de fyra medarbetare som arbetar på filialen genom att vara en aktiv ledare som motiverar, driver och vidareutvecklar dina medarbetare.

Rollen innebär även att:

  • Ansvara för försäljningsbudget
  • Aktiv bearbetning av kunder
  • Leda och fördela arbetet
  • Leda en bra och positiv arbetsmiljö

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som är en drivande, positiv och engagerad ledare. Som person är du en naturlig relationsbyggare med dina kunder. Du är resultatorienterad och arbetar aktivt mot uppsatta mål.
För att lyckas i rollen har du arbetat i en roll som inneburit försäljning, affärsutveckling och ledarskap. Du har dokumenterat goda resultat med dig, ett starkt kontaktnät och en god förståelse för transport och lastbilsbranschen.

Formella krav:

  • Erfarenhet av B2B försäljning
  • Bred kompetens från tunga fordon och reservdelar
  • God ledarskapsförmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort B

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om företaget

Släpis AB startades i mitten på sextiotalet och har därefter gradvis utvecklats till ett modernt företag inom BPW-koncernen. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi kunderna kompetens i särklass. Vi håller oss uppdaterade inom den senaste tekniska utvecklingen med kontinuerliga utbildningar i direkt samarbete med våra leverantörer.
Som kollega blir du väl mött av en företagskultur med stor laganda och uppmuntran till vidareutveckling inom koncernen, samt en ekonomiskt stabil och väletablerad koncern.

Kontaktuppgifter

Välkommen med din ansökan snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor besvaras av Sasa Tomic, Regionansvarig Region Syd, på sasa.tomic@slapis.se

Skicka din ansökan snarast till sasa.tomic@slapis.se.

Related Posts